Перейти до вмісту
  • Головна
  • Цікаво
  • Новини
  • Різне
Copyright UA Live 2025
Тема від ThemeinProgress
Сайт працює на WordPress

ГАРЯЧЕ

  • Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль
  • Пробирки для крови: что нужно знать?
  • Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли
  • Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua
  • Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор
  • Головна
  • Цікаво
  • Новини
  • Різне
UA Live
  • Ви зараз тут:
  • Домашня
  • Цікаво
  • Чому не збиваються вершки 33%?

Чому не збиваються вершки 33%?

8 Січня 2024Цікаво Стаття

Вершки мають бути холодними. Обов'язково охолодіть вершки перед збиванням. Найкраще це робити в холодильнику, але якщо потрібно терміново, то можна скористатися морозильною камерою. Тільки пам'ятайте, що вершки не можна заморожувати у чистому вигляді.

Від відсотка жирності безпосередньо залежить час їх збивання: з жирністю 33% збиваються 4 – 7 хвилин, а 10% – від 15 хвилин. Вершки не можна заморожувати у чистому вигляді.

Для збивання підходять тільки вершки жирністю 30% –33%. Якщо ви візьмете вершки з меншою жирністю, то збити їх до потрібної консистенції ви не зможете, вони так і залишаться рідкими. Їх можна збити лише за допомогою спеціальних емульгаторів.

Середній час збивання для 33% петмолівських вершків – 5 хвилин, для 38% Валіо – 1-2 хвилини. Цукор, желатин або закріплювач для вершків додають, трохи збивши вершки. Якщо збивати вершки з цукром, краще додати цукрову пудру. 33-35%-е вершки збиваються швидко і цукор не встигає розтанути.

Вам також може сподобатися

Для кого нарощування волосся?

Ipad os 16 коли

У чому небезпека бритви?

  • Новини
  • Різне
  • Цікаво
  • Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль
  • Пробирки для крови: что нужно знать?
  • Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли
  • Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua
  • Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор
  • Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися
  • Производитель весов — оборудование для вашего бизнеса
  • Производитель бетона Kalenyk & Co — надежные решения для строительства
  • Етапи будівництва зрубу: від вибору деревини до готового будинку
  • Де вигідно купити Windows 11 Pro з офіційною ліцензією
  • Ventana в іспанській мові: як говорити про вікна і не тільки
  • Чи можна займатися спортом після операції з видалення варикозу?
  • Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать
  • Суши и роллы – прекрасный вариант для праздника
  • Массаж теплыми травяными мешочками – гармония природы и глубокое восстановление

Категорії

  • Новини
  • Різне
  • Цікаво

Copyright UA Live 2025