Тваринні білки Тепла їжа в шлунку перетравлюється близько 2-3 годин і тільки після цього потрапляє в тонкий кишківник, де триває етап розщеплення корисних речовин із продуктів харчування. Дві-три години – оптимальний час для перетравлення їжі в шлунку і розщеплення білків.Jun 13, 2016
ламкість, тьмяність і випадіння волосся; ламкість нігтів; сухість і лущення шкіри; набряки…. З боку органів травлення:
- підвищена тяга до солодкого;
- нудота;
- біль і здуття живота;
- порушення випорожнення (запор, що змінюється проносом);
- збільшення печінки.
Вживати м’ясо, птицю, рибу разом із салатом з овочів і зелені, заправленим яблучним/рисовим/бальзамічним оцтом або ягідним соусом. Органічні кислоти в оцті та ягодах підвищуватимуть кислотність шлунка. До того ж в овочах містяться ферменти, які допомагають організму людини переробляти білки.
Важливо звернути увагу: кератин належить до білків, які не перетравлюються і не засвоюються в кишечнику (на відміну від амінокислот, які забезпечують його синтез). Те ж саме стосується і колагену.