Categories: Цікаво

Чому не збиваються вершки 33%?

Вершки мають бути холодними. Обов'язково охолодіть вершки перед збиванням. Найкраще це робити в холодильнику, але якщо потрібно терміново, то можна скористатися морозильною камерою. Тільки пам'ятайте, що вершки не можна заморожувати у чистому вигляді.

Від відсотка жирності безпосередньо залежить час їх збивання: з жирністю 33% збиваються 4 – 7 хвилин, а 10% – від 15 хвилин. Вершки не можна заморожувати у чистому вигляді.

Для збивання підходять тільки вершки жирністю 30% –33%. Якщо ви візьмете вершки з меншою жирністю, то збити їх до потрібної консистенції ви не зможете, вони так і залишаться рідкими. Їх можна збити лише за допомогою спеціальних емульгаторів.

Середній час збивання для 33% петмолівських вершків – 5 хвилин, для 38% Валіо – 1-2 хвилини. Цукор, желатин або закріплювач для вершків додають, трохи збивши вершки. Якщо збивати вершки з цукром, краще додати цукрову пудру. 33-35%-е вершки збиваються швидко і цукор не встигає розтанути.

admin

Recent Posts

DTF-друк у Києві: якісне нанесення дизайну на одяг і текстиль

DTF (Direct to Film) — це інноваційна технологія термопереносу зображень на тканину. Вона дозволяє створювати…

2 години ago

DroneHub відкриває доступ до професійного обладнання для відеозйомки з дронів

Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…

4 дні ago

Покерні столи для клубів і казино: як обрати і не прогадати

Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…

2 тижні ago

Осушители воздуха: комфорт и здоровье в вашем доме

Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…

2 тижні ago

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

3 тижні ago

Автоматизація торгівлі: як програмне забезпечення змінює сучасний бізнес

У світі, де швидкість і точність визначають конкурентоздатність, сучасні технології стали справжніми союзниками підприємців. Автоматизація…

4 тижні ago