Якщо вода випарувалася, а рис ще сирий, то рисовий шар у кількох місцях проколюють паличкою та у лунки наливають воду. Це можна зробити кілька разів. Коли рис стане м'яким і вода повністю випарується, вогонь зменшують до мінімуму і рис накривають тарілкою на 15-20 хв., щоб плов упрів.
- Активні навушники 3M Peltor у реальних бойових умовах: комфорт, захист, комунікація
- Чохли для смартфонів TPU: особливості та причини популярності
- Купити John Deere трактор та купити жатку зернову
- Книга как часть интерьера: эстетика, стиль и индивидуальность
- Почему заземление — это не формальность, а ключевой элемент электробезопасности
- Зварювання оптичного волокна: основи, етапи та технології
- Проблеми з камерою iPhone: що робити, якщо камера перестала працювати?
- Аварійне відкриття дверей в Ужгороді: швидка допомога у непередбачуваних ситуаціях
- Экологичные бумажные стаканы для кофе: стильный и практичный выбор
- Улун — чайное сокровище Китая
- Ставки на спорт із GG.BET — надійний вибір для шанувальників азарту
- Как выбрать суши для большой компании?
- Бактерії для вигрібних ям – природний спосіб підтримки чистоти та ефективності системи
- Тайники прошлого: неочевидные места, где раньше хранили деньги
- Кокосова вода та її особливості