Categories: Цікаво

Чи можна варити буузи?

Буузи – це головна традиційна бурятська страва. Готують її винятково на пару в спеціальних каструлях-пароварках, які називалися “позницями”, тому раніше ця страва називалася пози на пару, зараз частіше називають буузи.

Буузи готують на пару в спеціальних каструлях – “позницах”. Відмінною особливістю є бульйон усередині кожної буузи. Тому правильно їсти буузи так: робите невеличкий надкус, не перевертаючи позбуузу, випиваєте весь бульйон, а потім уже доїдаєте все інше.

Заморожені буузи потрібно варити 25-30 хвилин. Усе залежить від розміру бууз, чи рубане в них м’ясо, чи фарш і чи потужна у вас пароварка. Якщо м’ясо рубане – то потрібно варити довше. Відповідно якщо буузи великі – то теж їх потрібно довше варити.

admin

Recent Posts

Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать

Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…

3 дні ago

Суши и роллы – прекрасный вариант для праздника

Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…

1 тиждень ago

Массаж теплыми травяными мешочками – гармония природы и глубокое восстановление

Массаж теплыми травяными мешочками – это древний метод целительства, сочетающий силу природного тепла, ароматерапии и…

2 тижні ago

Avantis — чохли та зарядні для iPhone та популярні моделі Android, яким довіряють. Стиль, захист і швидкість у кожному аксесуарі

Avantis — мобільні аксесуари, які варто мати кожному: чохли та зарядні для iPhone, що вражаютьСвіт…

2 тижні ago

Повнопривідний електромобіль для дітей: що потрібно знати батькам

Серед різноманіття дитячих транспортних засобів повнопривідні електромобілі посідають особливе місце. Вони не лише дарують радість…

2 тижні ago

Піч з водяним контуром для обігріву усього будинку, тепло у кожній кімнаті без зайвих витрат.

Уявіть собі: за вікном – мороз і заметіль, а у вас вдома тепло, як навесні.…

3 тижні ago