Categories: Цікаво

Чи можна їсти кенгурятину?

Крім порушення прав тварин виробництво і споживання кенгурятини вкрай небезпечне для здоров’я людини. Як видно з численних досліджень, у м’ясі кенгуру містяться високі концентрації кишкової палички, сальмонели і токсоплазми.4 Jan 2016

Зовні м’ясо дуже схоже на яловичину, а на смак воно ніжне і м’яке, має легку гірчинку в присмаку, що характерно для будь-якої дичини. Вважається, що смажену кенгурятину краще подавати в напівсирому вигляді, з кров’ю.

1150 руб. за 1 кг (опт від 10 кг)

М’ясо кенгуру ніжніше і має більш насичений смак, ніж інші сорти м’яса. При приготуванні його можна використовувати в стравах, які традиційно готуються з яловичини. Попит на кенгурятину зріс у зв’язку з почастішанням випадків губчастого енцефаліту (коров’ячий сказ).

admin

Recent Posts

Як вступти до університету США: 7 корисних порад

Мрієте про освіту в Америці, але не знаєте, з чого почати? Процес здається складним, проте…

7 днів ago

Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?

Mazda 3 — це автомобіль, який поєднує стиль, динаміку та японську надійність. Проте, як і…

3 тижні ago

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

1 місяць ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

1 місяць ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

1 місяць ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

1 місяць ago