Categories: Цікаво

Чи можна їсти оболонку сиру камамбер?

У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …

admin

Recent Posts

Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать

Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…

3 дні ago

Суши и роллы – прекрасный вариант для праздника

Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…

1 тиждень ago

Массаж теплыми травяными мешочками – гармония природы и глубокое восстановление

Массаж теплыми травяными мешочками – это древний метод целительства, сочетающий силу природного тепла, ароматерапии и…

2 тижні ago

Avantis — чохли та зарядні для iPhone та популярні моделі Android, яким довіряють. Стиль, захист і швидкість у кожному аксесуарі

Avantis — мобільні аксесуари, які варто мати кожному: чохли та зарядні для iPhone, що вражаютьСвіт…

2 тижні ago

Повнопривідний електромобіль для дітей: що потрібно знати батькам

Серед різноманіття дитячих транспортних засобів повнопривідні електромобілі посідають особливе місце. Вони не лише дарують радість…

2 тижні ago

Піч з водяним контуром для обігріву усього будинку, тепло у кожній кімнаті без зайвих витрат.

Уявіть собі: за вікном – мороз і заметіль, а у вас вдома тепло, як навесні.…

3 тижні ago