Categories: Цікаво

Чи потрібно розморожувати рибу перед варінням супу?

Обов’язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води і 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтане через 1,5-2 години, більша – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), укривши її харчовою плівкою.

Якщо варити морожену тушку: 1. зверху риба може переваритися, а всередині м’ясо залишиться сирим, готувати таку рибку доведеться в 2 рази довше; 2.

Якщо ж ви купили заморожену рибу і хочете її приготувати тут же, то я рекомендую скористатися мікрохвильовкою – там є спеціальний режим “розморожування”. У мікрохвильовці риба пройде цей шлях швидше, ніж у холодильнику, але якщо режим розморожування буде ввімкнено правильно, то якість риби не постраждає.

admin

Recent Posts

Активні навушники 3M Peltor у реальних бойових умовах: комфорт, захист, комунікація

У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…

6 днів ago

Чохли для смартфонів TPU: особливості та причини популярності

Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…

6 днів ago

Купити John Deere трактор та купити жатку зернову

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…

2 тижні ago

Книга как часть интерьера: эстетика, стиль и индивидуальность

Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…

3 тижні ago

Почему заземление — это не формальность, а ключевой элемент электробезопасности

По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…

3 тижні ago

Зварювання оптичного волокна: основи, етапи та технології

У сучасному світі високошвидкісна передача даних є не розкішшю, а необхідністю. Усе більше компаній, підприємств…

3 тижні ago