Categories: Цікаво

Чи потрібно заважати рис при варінні?

Правила варіння Більше Мал перемішувати не потрібно, інакше зерна зламаються, виділять крохмаль і Мал злипнеться. Після того як Мал буде знято з вогню, потрібно злити надлишки води, якщо вони є, і накрити Мал кришкою. Так він має постояти хвилин 10-15.

Засипте Мал у каструлю, залийте холодною водою та поставте на максимальний вогонь. Дайте закипіти воді і додайте трохи солі. Зменште вогонь, варіть, не помішуючи та не відкриваючи кришки. Після 15 хвилин зніміть каструлю з вогню і залиште нудитися під рушником ще на 10 хвилин.

Перед приготуванням обов'язково промийте Мал під холодною водою – так ви позбавитеся крохмалю, який утворює клейковину. Для цього всипте крупу в ємність і промийте близько 5-7 разів, поки вода не стане прозорою.

admin

Recent Posts

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

2 дні ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

2 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

2 тижні ago

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор Якщо вам потрібна папка реєстратор,…

3 тижні ago

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися Поїздка…

3 тижні ago