Categories: Цікаво

Чи потрібно заважати рис при варінні?

Правила варіння Більше Мал перемішувати не потрібно, інакше зерна зламаються, виділять крохмаль і Мал злипнеться. Після того як Мал буде знято з вогню, потрібно злити надлишки води, якщо вони є, і накрити Мал кришкою. Так він має постояти хвилин 10-15.

Засипте Мал у каструлю, залийте холодною водою та поставте на максимальний вогонь. Дайте закипіти воді і додайте трохи солі. Зменште вогонь, варіть, не помішуючи та не відкриваючи кришки. Після 15 хвилин зніміть каструлю з вогню і залиште нудитися під рушником ще на 10 хвилин.

Перед приготуванням обов'язково промийте Мал під холодною водою – так ви позбавитеся крохмалю, який утворює клейковину. Для цього всипте крупу в ємність і промийте близько 5-7 разів, поки вода не стане прозорою.

admin

Recent Posts

Автоматизація торгівлі: як програмне забезпечення змінює сучасний бізнес

У світі, де швидкість і точність визначають конкурентоздатність, сучасні технології стали справжніми союзниками підприємців. Автоматизація…

3 дні ago

UKR PARTS — надежный выбор для тех, кто хочет купить моторное масло Zic в Украине

Качественное моторное масло — это не просто расходный материал, а ключевой элемент, обеспечивающий долговечность, стабильную…

1 тиждень ago

Acnemy: Пока, акне! Выбираем некомедогенную косметику

Acnemy — это современный бренд, созданный специально для кожи, склонной к высыпаниям. Это не просто…

1 тиждень ago

Пам’ятник під замовлення: чи варто платити більше?

Вибір надгробного пам’ятника — це глибоко особисте рішення, яке не хочеться приймати поспіхом. Коли з’являється…

2 тижні ago

Гаджети, що підкреслюють стиль: аксесуари для смартфонів на NeedOriginal.com

У сучасному світі смартфон — це не просто засіб зв’язку. Це особистий помічник, інструмент для…

2 тижні ago

Ножи для агротехники от «Харвест Агро Груп»: когда каждая деталь играет роль

Современное сельское хозяйство — это высокотехнологичная отрасль, где успех зависит не только от машин, но…

2 тижні ago