Categories: Цікаво

Чим фільтрувати сидр?

Найбільш поширені пластинчасті (фільтр-преси), намивальні (кізельгурові) та патронні фільтри. Пластинчасті фільтри можуть застосовуватися для фільтрації будь-якого ступеня залежно від марки фільтрувального картону.Jan 21, 2021

Купаж освітлюють і фільтрують при температурі 80 ° С протягом 1-2 хв. Охолоджують від 0 до – °З живлять діоксидом вуглецю. Розливають по пляшках.

Вміст цукру 10%. При цьому важливо не допускати кип'ятіння соку, інакше через розварювання пектину отримаєте компотний присмак та фінальний сидр замість смакоароматики свіжих яблук схожий на компотну бражку.

Домашній яблучний сидр повинен тинятися в темному місці з температурою 18-27°C приблизно 30-65 днів. Потім на дні з'явиться осад, гідрозатвор не пускатиме бульбашки (рукавичка опаде) і напій помітно посвітлішає, це означає, що бродіння закінчилося.

admin

Recent Posts

Пам’ятник під замовлення: чи варто платити більше?

Вибір надгробного пам’ятника — це глибоко особисте рішення, яке не хочеться приймати поспіхом. Коли з’являється…

1 день ago

Гаджети, що підкреслюють стиль: аксесуари для смартфонів на NeedOriginal.com

У сучасному світі смартфон — це не просто засіб зв’язку. Це особистий помічник, інструмент для…

1 день ago

Ножи для агротехники от «Харвест Агро Груп»: когда каждая деталь играет роль

Современное сельское хозяйство — это высокотехнологичная отрасль, где успех зависит не только от машин, но…

4 дні ago

Рейтинг капперов: что это такое

Капперы позиционируют себя специалистами, которые прогнозируют итоги спортивных встреч. Одни утверждают, что знают, как достичь…

7 днів ago

Самокат вместо гаджета: как Globber помогает детям быть активными

Весна — отличное время, чтобы заменить экран планшета на руль самоката. Сознательные родители ищут способ…

1 тиждень ago

Идеальные коврики в машину: комфорт, защита и стиль с бесплатной доставкой

Автомобиль — это отражение вашего стиля, уюта и заботы о себе. И важную роль в…

2 тижні ago