Categories: Цікаво

Чим фільтрувати сидр?

Найбільш поширені пластинчасті (фільтр-преси), намивальні (кізельгурові) та патронні фільтри. Пластинчасті фільтри можуть застосовуватися для фільтрації будь-якого ступеня залежно від марки фільтрувального картону.Jan 21, 2021

Купаж освітлюють і фільтрують при температурі 80 ° С протягом 1-2 хв. Охолоджують від 0 до – °З живлять діоксидом вуглецю. Розливають по пляшках.

Вміст цукру 10%. При цьому важливо не допускати кип'ятіння соку, інакше через розварювання пектину отримаєте компотний присмак та фінальний сидр замість смакоароматики свіжих яблук схожий на компотну бражку.

Домашній яблучний сидр повинен тинятися в темному місці з температурою 18-27°C приблизно 30-65 днів. Потім на дні з'явиться осад, гідрозатвор не пускатиме бульбашки (рукавичка опаде) і напій помітно посвітлішає, це означає, що бродіння закінчилося.

admin

Recent Posts

Як вступти до університету США: 7 корисних порад

Мрієте про освіту в Америці, але не знаєте, з чого почати? Процес здається складним, проте…

6 днів ago

Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?

Mazda 3 — це автомобіль, який поєднує стиль, динаміку та японську надійність. Проте, як і…

2 тижні ago

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

4 тижні ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

4 тижні ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

4 тижні ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

1 місяць ago