Categories: Цікаво

Чим небезпечно гріти їжу в мікрохвильовій печі?

Нагріваючись, пластик починає виділяти токсичні речовини, які можуть потрапити у продукти.. Краще користуватися для розігрівання їжі в мікрохвильовій печі скляним або керамічним посудом, без покриттів золотими або срібними візерунками.06 Jan 2022

Є кілька причин, з яких люди можуть побоюватися використовувати мікрохвильовку і розігрівати у ній їжу. Це зниження харчової цінності їжі, можливість появи різних хімічних речовин у їжі, вплив НВЧ-випромінювання на молекулярну структуру продукту.

Вчені з'ясували, що приготування їжі в мікрохвильовий печі впливає хімічний склад їжі. У свою чергу це може призвести до збоїв у роботі лімфатичної системи, порушення її захисних функцій від злоякісних пухлин та зростання кількості ракових клітин у крові.

Дієтолог підкреслила, що нагрівання в мікрохвильовій печі призводить до того, що багато хто продукти не тільки втрачають корисні властивості, а й виділяють отруту. Наприклад, вітамін С при нагріванні руйнується. Тому не варто готувати в мікрохвильовій печі ягоди та фрукти.

admin

Recent Posts

Чому чоловіки також заслуговують на відпочинок?

У сучасному світі від чоловіків часто очікують бути міцними, невтомними й зібраними. З самого дитинства…

2 тижні ago

DTF-друк у Києві: якісне нанесення дизайну на одяг і текстиль

DTF (Direct to Film) — це інноваційна технологія термопереносу зображень на тканину. Вона дозволяє створювати…

2 тижні ago

DroneHub відкриває доступ до професійного обладнання для відеозйомки з дронів

Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…

2 тижні ago

Покерні столи для клубів і казино: як обрати і не прогадати

Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…

3 тижні ago

Осушители воздуха: комфорт и здоровье в вашем доме

Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…

3 тижні ago

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

1 місяць ago