Якщо заварювати напій занадто довго, чайний фенол, ліпіди, ефірні олії починають спонтанно окислюватися. Це робить напій неароматним, несмачним, знижує поживну цінність напою.
Якщо заварювати напій занадто довго, чайний фенол, ліпіди, ефірні олії починають спонтанно окислюватися. Це робить напій неароматним, несмачним, знижує поживну цінність напою.
У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…
Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…
ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…
Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…
По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…
У сучасному світі високошвидкісна передача даних є не розкішшю, а необхідністю. Усе більше компаній, підприємств…