Categories: Цікаво

Чим відрізняється наш рис від японської?

Японський має білий ледь жовтуватий відтінок, зберігає щільність та цілісність зерен.. Якщо варити розмазню 1 до 10, рисові зернятка все одно не розпадаються, залишаються пухкими, хоч повністю розм'якшуються. Перетворити такий рис на пюре, натиснувши на нього ложкою, неможливо.Apr 5, 2019

Японська Мал – Назва рису, який вирощують та споживають у Японії. Йдеться про різновиди сорти "японіка" з короткими зернами. Існують два види японського рису – Звичайний (粳米) і клейкий.

Найпопулярніший у росіян сорт рису – круглозерний. Він містить велику кількість крохмалю, тому в готовому вигляді є кремоподібну масу. Круглий Мал ідеальний для приготування суходолу, пирогів, в'язкої каші, пудингів, запіканок. Пропарений Мал не вариться швидше.

У Японії для суші використовують круглозерний клейкий Мал. У ньому більше вологи та крохмалю, ніж в інших сортах, наприклад, басмати.

admin

Recent Posts

Етапи будівництва зрубу: від вибору деревини до готового будинку

Будівництво зрубу — це складний процес, який вимагає не тільки досвіду майстрів, а й уважного…

3 дні ago

Де вигідно купити Windows 11 Pro з офіційною ліцензією

Windows 11 Pro — це сучасна операційна система від Microsoft, яка поєднує зручний інтерфейс, підвищену…

6 днів ago

Ventana в іспанській мові: як говорити про вікна і не тільки

Ventana в іспанській мові: значення, приклади, граматика і вживання Слово ventana — це одне з…

2 тижні ago

Чи можна займатися спортом після операції з видалення варикозу?

Операція з видалення варикозного розширення вен — це ефективний спосіб покращити якість життя та уникнути…

3 тижні ago

Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать

Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…

3 тижні ago

Суши и роллы – прекрасный вариант для праздника

Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…

4 тижні ago