Categories: Цікаво

Хаш чи холодець що краще

Яка різниця між хаш і холодець?

Українська холодець готується з яловичих ніг, хвостів, м'яса. Можна додавати і свинячі ноги за бажанням. Кавказький хаш це суп, який готується з рубця (або інакше в народі називають – трібуха), і він вариться в молоці з додаванням усіляких спецій. У хаш ніколи не додадуть свинину, зазвичай роблять із яловичих ніг.

Чия національна страва холодець?

Відомий із XVI століття. У російської кухні є популярною холодною закускою на святковому столі. Зазвичай холодець подають до столу з хріном чи гірчицею. Існують національні різновиди холодця, наприклад, грузинська страва чоловіка, молдавський холодець «ресол» з півня.

admin

Recent Posts

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

1 тиждень ago

Створення інтернет-магазинів

Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…

2 тижні ago

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 місяці ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

2 місяці ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

2 місяці ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 місяці ago