Categories: Цікаво

Мастика як зробити м'якше

Чи можна розм'якшити мастику?

Не поспішайте викидати засохлу кондитерську мастику. Цукрову масу ще можна, можливо реанімувати та використовувати за призначенням. Для цього покладіть її в герметичний контейнер і помістіть у гарячу воду або розігрійте в мікрохвильовій печі. Після цього ретельно розмішайте масу і за потреби додайте трохи цукрової пудри.

Що зробити, щоб мастика не засохла?

Як розм'якшити засохлу мастику

  1. Найпростіший метод – покласти мастику у поліетиленовий пакет та опустити його в чисту ємність, наповнену теплою водою. …
  2. Якщо мастика буде використовуватися для обтяжки торта, можна використовувати попередній спосіб, але попередньо капнути в пакетик трохи соку лимона.
admin

Recent Posts

Чому чоловіки також заслуговують на відпочинок?

У сучасному світі від чоловіків часто очікують бути міцними, невтомними й зібраними. З самого дитинства…

2 тижні ago

DTF-друк у Києві: якісне нанесення дизайну на одяг і текстиль

DTF (Direct to Film) — це інноваційна технологія термопереносу зображень на тканину. Вона дозволяє створювати…

2 тижні ago

DroneHub відкриває доступ до професійного обладнання для відеозйомки з дронів

Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…

2 тижні ago

Покерні столи для клубів і казино: як обрати і не прогадати

Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…

3 тижні ago

Осушители воздуха: комфорт и здоровье в вашем доме

Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…

3 тижні ago

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

1 місяць ago