Categories: Цікаво

Приправа для розм'якшення м'яса метро шеф.

Складається виключно із натуральних інгредидентів. За 15-20 хв до приготування посипати м'ясо приправою ЗАМІСТЬ солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Кулінари з давніх часів винаходили способи розм'якшення жорсткого м'яса.

Як використовувати приправу для розм'якшення м'яса?

Опис Приправа "Для розм'якшення м'яса" застосовується за 15-20 хв до приготування, посипаючи м'ясо замість солі з розрахунку 10-12 г на 1 кг м'яса. Натуральна речовина папаїн, вироблена з фрукта – папайї, розм'якшує м'ясо, надає йому соковитості та ніжності.

Як використовувати розпушувач для м'яса?

Для використання розпушувача м'яса його беруть із розрахунку 1/2 чайної ложки на 1 кг сирого м'яса і за півгодини до початку готування м'яса натирають його їм. Тільки пам'ятайте, що до складу розпушувача вже входить сіль – не пересоліть!

admin

Recent Posts

Экологичные бумажные стаканы для кофе: стильный и практичный выбор

Современная культура потребления стремительно меняется, и все больше заведений отдают предпочтение экологичной упаковке. Одним из…

17 години ago

Улун — чайное сокровище Китая

Китайский улун — это отдельный и один из самых известных видов чая, который занимает промежуточное…

4 дні ago

Ставки на спорт із GG.BET — надійний вибір для шанувальників азарту

Азарт, адреналін та можливість виграти — усе це поєднують ставки на спорт. Для тих, хто…

6 днів ago

Как выбрать суши для большой компании?

Как выбрать суши для большой компании? Бери суши сет меню — не прогадаешь Если людей…

1 тиждень ago

Бактерії для вигрібних ям – природний спосіб підтримки чистоти та ефективності системи

Автономні каналізаційні системи потребують стабільного функціонування без утворення засмічень і неприємних запахів. Бактерії для вигрібних…

2 тижні ago

Тайники прошлого: неочевидные места, где раньше хранили деньги

В разные исторические эпохи люди использовали самые необычные способы хранения ценностей и денег. Секретные места…

2 тижні ago