Categories: Цікаво

Що робити, коли переперчив

Чим можна забрати гостроту в їжі?

Молочні та кисломолочні продукти Добре допомагають погасити пожежу в роті. Якщо ви з'їли щось дуже гостре, краще не запивати це водою чи пивом. Ідеальний варіант – молоко. Йогурт і сметана, до речі, теж досить непогано справляються із цією проблемою.

Як виправити переперчену їжу?

Якщо зрозуміли у процесі варіння, що переперчили суп, додайте солодку моркву чи болгарський перець. Поріжте овочі великими шматками або покладіть повністю (перець розріжте навпіл). У готовий суп викладіть очищену сиру картоплю і потримайте півгодини. Шматок цукру пом'якшить гострий присмак, а посилить ефект кислоти.

admin

Recent Posts

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

4 тижні ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

1 місяць ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

1 місяць ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 місяці ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

2 місяці ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

2 місяці ago