Categories: Цікаво

Що таке емульсія у кулінарії?

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини, розподілених в іншій рідині. Емульсії можуть бути утворені двома будь-якими рідинами, що не змішуються; здебільшого однією з фаз емульсій є вода, а інший жир.

Емульсія – Дисперсна система, що складається з мікроскопічних крапель рідини (дисперсної фази), розподілених в іншій рідині (дисперсійному середовищі). Емульсії можуть бути утворені 2ма будь-якими рідинами, що не змішуються.

Емульсії – Це рідини, що містять у зваженому стані мікроскопічні крапельки інших, нерозчинних у них рідин. Типовим прикладом природних емульсій може бути молоко. У ньому краплі молочного жиру розподілені у водному середовищі.

admin

Recent Posts

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 дні ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

4 дні ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

1 тиждень ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

3 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

3 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

3 тижні ago