Горох обов'язково потрібно замочити у холодній воді на 5 годин, а краще на ніч. Це значно скоротить час варіння каші. Якщо немає часу довго замочувати горох, можна прискорити процес за допомогою соди. Це і є головна хитрість!
Горох обов'язково потрібно замочити у холодній воді на 5 годин, а краще на ніч. Це значно скоротить час варіння каші. Якщо немає часу довго замочувати горох, можна прискорити процес за допомогою соди. Це і є головна хитрість!
У час, коли енергозбереження стало не лише модним трендом, а життєвою необхідністю, утеплювачі посідають ключове…
У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…
Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…
ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…
Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…
По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…