Categories: Цікаво

Скільки градусів у Перваку самогону?

За старих часів першим називали міцні спиртні напої домашнього вироблення. Володимир Сиротенко-Вербицький у своїй книзі «Легендарні напої наших предків» пише, що максимальна фортеця первака була 45 %. Під час перегонки перваки поділялися на три фракції.

Фортеця самогону після першої перегонки здебільшого становить 45-60 градусів.

Первак – це не різновид самогону, а лише окрема фракція. Процес дистиляції для зручності ділять умовно три частини, чи фракції. Перша частина – "голова", або первач, друга частина – "тіло" напою, а третя – "хвости". Саме друга частина використовується найчастіше і вважається щодо безпечною.

За своєю міцністю вишуканий напій може мати 30-40 °, але це далеко не межа, дана характеристика індивідуальна і залежить від умов виробництва. Виконання наступних дій: Вибір та підготовка вихідних інгредієнтів. Основою якісного самогону (Від 30-40 ° і вище) є хороший солод.

admin

Recent Posts

Производитель весов — оборудование для вашего бизнеса

Современные предприятия — от магазинов до крупных промышленных комплексов — нуждаются в точных и надежных…

3 дні ago

Производитель бетона Kalenyk & Co — надежные решения для строительства

Производитель бетона «Kalenyk & Co» уже много лет является надежным партнером в сфере строительства в…

7 днів ago

Етапи будівництва зрубу: від вибору деревини до готового будинку

Будівництво зрубу — це складний процес, який вимагає не тільки досвіду майстрів, а й уважного…

1 тиждень ago

Де вигідно купити Windows 11 Pro з офіційною ліцензією

Windows 11 Pro — це сучасна операційна система від Microsoft, яка поєднує зручний інтерфейс, підвищену…

2 тижні ago

Ventana в іспанській мові: як говорити про вікна і не тільки

Ventana в іспанській мові: значення, приклади, граматика і вживання Слово ventana — це одне з…

3 тижні ago

Чи можна займатися спортом після операції з видалення варикозу?

Операція з видалення варикозного розширення вен — це ефективний спосіб покращити якість життя та уникнути…

4 тижні ago