Categories: Цікаво

Скільки хвилин готувати печінку?

Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння субпродукт буде жорстким.

– Час смаження печінки залежить від розміру шматочків. Найкращий орієнтир у цій справі – зміна кольору продукту: як тільки печінка змінить свій колір на зрізі до половини товщини, печінку слід перевернути. Смажте печінка з кожного боку приблизно по 1-2 хвилини.

3У сковороду налити соняшникову олію, коли нагріється – скинути цибулю. Через 4 хвилини додати печінка, Посолити, поперчити і насипати хмелі-сунелі. Смажити хвилин 15. Додати сметану та тушкувати під закритою кришкою 5–10 хвилин на середньому вогні.

admin

Recent Posts

Активні навушники 3M Peltor у реальних бойових умовах: комфорт, захист, комунікація

У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…

5 днів ago

Чохли для смартфонів TPU: особливості та причини популярності

Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…

5 днів ago

Купити John Deere трактор та купити жатку зернову

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…

2 тижні ago

Книга как часть интерьера: эстетика, стиль и индивидуальность

Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…

3 тижні ago

Почему заземление — это не формальность, а ключевой элемент электробезопасности

По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…

3 тижні ago

Зварювання оптичного волокна: основи, етапи та технології

У сучасному світі високошвидкісна передача даних є не розкішшю, а необхідністю. Усе більше компаній, підприємств…

3 тижні ago