Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.11-Nov-2019
Грудки без кістки та шкіри будуть готові приблизно через 15–20 хвилин. При цьому краще розрізати навпіл філе або на великі шматочки. Грудки на кістки та зі шкірою варяться трохи довше — близько 30 хвилин.
Час варіння у каструлі залежить від типу та розміру м'яса. Якщо ви використовуєте філе зі шкірою та хрящами, то готуйте на середньому вогні протягом 30 хвилин. Ціле філе без шкіри і хрящів слід варити 20-25 хвилин. Нарізаний навпіл продукт вариться 15-20 хвилин, а невеликі шматочки філе – Не більше 10 хвилин.
Розріжте курку Зсередини воно має бути рівномірно білим. Рожевато курятині потрібно ще час на приготування. Крім того, якщо готову курку почати різати або проткнути вилкою, ножем або зубочисткою, з неї виділятиметься прозорий сік. Якщо курка не дійшла, сік буде рожевим, тобто кров'янистим.