Categories: Цікаво

Скільки м'яса у консервах?

За ГОСТом масова частка м'яса та жиру має бути не менше 56,5% для консервів вищого ґатунку та не менше 54% для консервів першого ґатунку. При цьому кількість жиру не може перевищувати 17%. До м'яса виробники додають жирову основу: яловичий жир-сирець, харчовий топлений жир (яловичий або кістковий). Sept 10, 2019

на 1 літр тушонки потрібно 1 кг м'яса.

Банку якісної яловичої тушонки повинна на 56% складатися з м'яса та жиру, повідомляє Роскачество. Експерти кажуть, що консерви вищого ґатунку повинні містити не менше 58% м'яса і жиру, консерви першого сорту – не менше 56% вмісту банки.

А за ГОСТу для свинячої тушонки вищого ґатунку в банку має бути не менше 59% м'яса та жиру від маси нетто готового продукту, для першого сорту – не менше 57%, для яловичої – не менше 58% та 56% відповідно.

admin

Recent Posts

Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать

Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…

3 дні ago

Суши и роллы – прекрасный вариант для праздника

Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…

1 тиждень ago

Массаж теплыми травяными мешочками – гармония природы и глубокое восстановление

Массаж теплыми травяными мешочками – это древний метод целительства, сочетающий силу природного тепла, ароматерапии и…

2 тижні ago

Avantis — чохли та зарядні для iPhone та популярні моделі Android, яким довіряють. Стиль, захист і швидкість у кожному аксесуарі

Avantis — мобільні аксесуари, які варто мати кожному: чохли та зарядні для iPhone, що вражаютьСвіт…

2 тижні ago

Повнопривідний електромобіль для дітей: що потрібно знати батькам

Серед різноманіття дитячих транспортних засобів повнопривідні електромобілі посідають особливе місце. Вони не лише дарують радість…

2 тижні ago

Піч з водяним контуром для обігріву усього будинку, тепло у кожній кімнаті без зайвих витрат.

Уявіть собі: за вікном – мороз і заметіль, а у вас вдома тепло, як навесні.…

3 тижні ago