Categories: Цікаво

Скільки оцту для маринаду м'яса?

З'єднайте 400 мл холодної води та 50 мл 9% оцту, перемішайте та залийте в ємність з м'ясом. Ще раз акуратно перемішайте, щоб усі шматочки просочилися маринадом, огорнулися спеціями. Oct 10, 2018

На 500 грамів м'яса (беріть на свій смак, спосіб працює з будь-яким видом м'яса) нам знадобиться цибулина, половина столової ложки томатної пасти, сіль та перець за смаком. І найголовніше – трохи 9% винного оцту, півтори столові ложки на таку кількість м'яса досить.

Цибулеву нарізку завантажуємо в каструлю з м'ясом, додаємо майонез і вливаємо 2 столові ложки 70-відсоткового оцту.

Маринувати в оцті м'ясо можна кілька годин, оптимальний час 5-6 годин, але можна протримати яловичину в оцтовому маринаді та 8 годин.

admin

Recent Posts

DroneHub відкриває доступ до професійного обладнання для відеозйомки з дронів

Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…

4 дні ago

Покерні столи для клубів і казино: як обрати і не прогадати

Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…

1 тиждень ago

Осушители воздуха: комфорт и здоровье в вашем доме

Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…

2 тижні ago

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

3 тижні ago

Автоматизація торгівлі: як програмне забезпечення змінює сучасний бізнес

У світі, де швидкість і точність визначають конкурентоздатність, сучасні технології стали справжніми союзниками підприємців. Автоматизація…

3 тижні ago

UKR PARTS — надежный выбор для тех, кто хочет купить моторное масло Zic в Украине

Качественное моторное масло — это не просто расходный материал, а ключевой элемент, обеспечивающий долговечность, стабильную…

4 тижні ago