Categories: Цікаво

Скільки оцту для маринаду м'яса?

З'єднайте 400 мл холодної води та 50 мл 9% оцту, перемішайте та залийте в ємність з м'ясом. Ще раз акуратно перемішайте, щоб усі шматочки просочилися маринадом, огорнулися спеціями. Oct 10, 2018

На 500 грамів м'яса (беріть на свій смак, спосіб працює з будь-яким видом м'яса) нам знадобиться цибулина, половина столової ложки томатної пасти, сіль та перець за смаком. І найголовніше – трохи 9% винного оцту, півтори столові ложки на таку кількість м'яса досить.

Цибулеву нарізку завантажуємо в каструлю з м'ясом, додаємо майонез і вливаємо 2 столові ложки 70-відсоткового оцту.

Маринувати в оцті м'ясо можна кілька годин, оптимальний час 5-6 годин, але можна протримати яловичину в оцтовому маринаді та 8 годин.

admin

Recent Posts

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

2 дні ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

2 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

2 тижні ago

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор Якщо вам потрібна папка реєстратор,…

3 тижні ago

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися Поїздка…

3 тижні ago