Categories: Цікаво

Скільки потрібно варити курячі пупки?

Як варити курячі шлунки на плиті Періодично видаляйте пінку, яка утворюється на поверхні. Сіль закидайте тільки за 5-7 хвилин до того, як продукт буде готовий. Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтори.

Час варіння залежить від способу, який ви оберете, і розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5-10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше часу, зазначеного в рецептах нижче.

Адже курка народжується з яйця, і таке явище, як пуповина, а отже, і пупок, для неї чужі. Насправді все досить просто. Під цією кумедною назвою в Росії ховається курячий шлунок, який у народі часто звуть пупком. Цікавий факт, що у курки, як і в інших птахів, двокамерний шлунок.

admin

Recent Posts

Особливий дизайн дворівневої квартири Farby apartment: унікальні рішення для сучасного життя

Особливий дизайн дворівневої квартири Farby apartment — це витвір мистецтва, який поєднує естетику, комфорт і…

5 години ago

Как использовать генератор биндов в CS для улучшения игрового опыта

CS — это не просто игра, это целый мир, где успех часто зависит от мелочей.…

2 дні ago

Гобеленовые наволочки: изысканный акцент в вашем интерьере

Гобеленовые наволочки – это не просто практичный элемент текстиля, но и стильный аксессуар, который способен…

2 дні ago

Идеи для фотосессии с мотоциклом: как поймать кадр, полный драйва и свободы

Мотоцикл сам по себе — символ свободы, скорости и духа бунтарства, который подкупает своей уникальностью.…

5 днів ago

Топ-10 аксессуаров для любителей активного отдыха

Активный отдых — классная возможность испытать адреналин, почувствовать свободу и, конечно, покрасоваться с модными аксессуарами.…

5 днів ago

Годинники Jacob & Co майстерність та інновації в кожній деталі

Годинники Jacob & Co — це втілення розкоші, мистецтва та інновацій. Бренд, заснований у Нью-Йорку…

1 тиждень ago