Categories: Цікаво

Скільки потрібно варити курячі пупки?

Як варити курячі шлунки на плиті Періодично видаляйте пінку, яка утворюється на поверхні. Сіль закидайте тільки за 5-7 хвилин до того, як продукт буде готовий. Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтори.

Час варіння залежить від способу, який ви оберете, і розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5-10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше часу, зазначеного в рецептах нижче.

Адже курка народжується з яйця, і таке явище, як пуповина, а отже, і пупок, для неї чужі. Насправді все досить просто. Під цією кумедною назвою в Росії ховається курячий шлунок, який у народі часто звуть пупком. Цікавий факт, що у курки, як і в інших птахів, двокамерний шлунок.

admin

Recent Posts

Як вступти до університету США: 7 корисних порад

Мрієте про освіту в Америці, але не знаєте, з чого почати? Процес здається складним, проте…

3 тижні ago

Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?

Mazda 3 — це автомобіль, який поєднує стиль, динаміку та японську надійність. Проте, як і…

4 тижні ago

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

1 місяць ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

1 місяць ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

1 місяць ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

2 місяці ago