Categories: Цікаво

Скільки потрібно води для курячого бульйону?

На стандартну кілограмову курку треба взяти 5 літрів води. Вийде 3-4 літри курячого бульйону. Але якщо цілої курки для вас багато, візьміть стегенця. А з грудки або філе зварити наваристий, міцний бульйон не вийде.

Воду для бульйону слід брати з розрахунку 2 літри на 1 кг м'яса. Під час варіння не накривайте кришку кришкою.

Таким чином, зливати першу воду при варінні бульйону абсолютно необов'язково. Пінка має насторожувати в тому випадку, якщо в ній видно частинки шкіри, кісток та інші не зовсім апетитні речі. Якщо поряд з цим у вас виникають сумніви як м'ясо, бульйон можна замінити.

Є ще один спосіб перевірити готовність бульйону – Проткнути м'ясо ножем. Якщо ніж входить у м'якуш легко, значить, м'ясо зварилося, і можна відокремити його від кісток. Кістки зазвичай варять ще деякий час, а м'ясо або нарізають на шматочки і повертають у каструлю, або залишають для приготування другої страви.

admin

Recent Posts

Производитель бетона Kalenyk & Co — надежные решения для строительства

Производитель бетона «Kalenyk & Co» уже много лет является надежным партнером в сфере строительства в…

4 дні ago

Етапи будівництва зрубу: від вибору деревини до готового будинку

Будівництво зрубу — це складний процес, який вимагає не тільки досвіду майстрів, а й уважного…

6 днів ago

Де вигідно купити Windows 11 Pro з офіційною ліцензією

Windows 11 Pro — це сучасна операційна система від Microsoft, яка поєднує зручний інтерфейс, підвищену…

1 тиждень ago

Ventana в іспанській мові: як говорити про вікна і не тільки

Ventana в іспанській мові: значення, приклади, граматика і вживання Слово ventana — це одне з…

3 тижні ago

Чи можна займатися спортом після операції з видалення варикозу?

Операція з видалення варикозного розширення вен — це ефективний спосіб покращити якість життя та уникнути…

3 тижні ago

Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать

Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…

4 тижні ago