Categories: Цікаво

Скільки в шлунку перетравлюється морква?

Є ще так звані повільні овочі: морква, буряк та інші коренеплоди зазвичай перетравлюються приблизно протягом 50 хвилин.

Надмірне вживання моркви здатне спровокувати розлади шлунка та кишківника. Коренеплід небажано додавати в раціон у разі хвороб печінки. Нездоровий орган не може засвоїти каротин. Протипоказанням також є виразкова хвороба шлунка та ентерит.

Сира морква може стати причиною загострення гастриту чи виразки шлунка Цей коренеплід чудово очищає кишківник, а завдяки бета-каротину поліпшує стан шкіри, зір. Однак у разі загострення хронічного гастриту, коліту та виразкової хвороби шлунка чи дванадцятипалої кишки від сирої моркви краще відмовитися.

admin

Recent Posts

Acnemy: Пока, акне! Выбираем некомедогенную косметику

Acnemy — это современный бренд, созданный специально для кожи, склонной к высыпаниям. Это не просто…

2 години ago

Пам’ятник під замовлення: чи варто платити більше?

Вибір надгробного пам’ятника — це глибоко особисте рішення, яке не хочеться приймати поспіхом. Коли з’являється…

2 дні ago

Гаджети, що підкреслюють стиль: аксесуари для смартфонів на NeedOriginal.com

У сучасному світі смартфон — це не просто засіб зв’язку. Це особистий помічник, інструмент для…

2 дні ago

Ножи для агротехники от «Харвест Агро Груп»: когда каждая деталь играет роль

Современное сельское хозяйство — это высокотехнологичная отрасль, где успех зависит не только от машин, но…

4 дні ago

Рейтинг капперов: что это такое

Капперы позиционируют себя специалистами, которые прогнозируют итоги спортивных встреч. Одни утверждают, что знают, как достичь…

1 тиждень ago

Самокат вместо гаджета: как Globber помогает детям быть активными

Весна — отличное время, чтобы заменить экран планшета на руль самоката. Сознательные родители ищут способ…

1 тиждень ago