Categories: Цікаво

Скільки в шлунку перетравлюється морква?

Є ще так звані повільні овочі: морква, буряк та інші коренеплоди зазвичай перетравлюються приблизно протягом 50 хвилин.

Надмірне вживання моркви здатне спровокувати розлади шлунка та кишківника. Коренеплід небажано додавати в раціон у разі хвороб печінки. Нездоровий орган не може засвоїти каротин. Протипоказанням також є виразкова хвороба шлунка та ентерит.

Сира морква може стати причиною загострення гастриту чи виразки шлунка Цей коренеплід чудово очищає кишківник, а завдяки бета-каротину поліпшує стан шкіри, зір. Однак у разі загострення хронічного гастриту, коліту та виразкової хвороби шлунка чи дванадцятипалої кишки від сирої моркви краще відмовитися.

admin

Recent Posts

Як вступти до університету США: 7 корисних порад

Мрієте про освіту в Америці, але не знаєте, з чого почати? Процес здається складним, проте…

2 тижні ago

Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?

Mazda 3 — це автомобіль, який поєднує стиль, динаміку та японську надійність. Проте, як і…

3 тижні ago

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

1 місяць ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

1 місяць ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

1 місяць ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

1 місяць ago