Categories: Цікаво

Скільки відходів від бика?

N п/п Найменування Норма виходу, %
1. Бики (бугаї) I категорії 54,0
Молодняк найвищої вгодованості 53,0
Телята I категорії 53,3
2. Субпродукти харчові, оброблені I категорії за найменуваннями (у відсотках до маси м'яса на кістках): печінка 1,65

Середні показники забійного виходу для різних категорій сільськогосподарських тварин: ВРХ – 55-66%; Вівці – 44-52%;

Велика рогата худоба – 50-65% і вище (залежить від вгодованості); свині – 70-80% і вище, вівці – 45-55%, птах – 75-85%, кролики – до 60-62%.

admin

Recent Posts

Экологичные бумажные стаканы для кофе: стильный и практичный выбор

Современная культура потребления стремительно меняется, и все больше заведений отдают предпочтение экологичной упаковке. Одним из…

4 години ago

Улун — чайное сокровище Китая

Китайский улун — это отдельный и один из самых известных видов чая, который занимает промежуточное…

3 дні ago

Ставки на спорт із GG.BET — надійний вибір для шанувальників азарту

Азарт, адреналін та можливість виграти — усе це поєднують ставки на спорт. Для тих, хто…

6 днів ago

Как выбрать суши для большой компании?

Как выбрать суши для большой компании? Бери суши сет меню — не прогадаешь Если людей…

1 тиждень ago

Бактерії для вигрібних ям – природний спосіб підтримки чистоти та ефективності системи

Автономні каналізаційні системи потребують стабільного функціонування без утворення засмічень і неприємних запахів. Бактерії для вигрібних…

1 тиждень ago

Тайники прошлого: неочевидные места, где раньше хранили деньги

В разные исторические эпохи люди использовали самые необычные способы хранения ценностей и денег. Секретные места…

2 тижні ago