Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…
Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…
Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…
Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…
У світі, де швидкість і точність визначають конкурентоздатність, сучасні технології стали справжніми союзниками підприємців. Автоматизація…
Качественное моторное масло — это не просто расходный материал, а ключевой элемент, обеспечивающий долговечность, стабильную…