Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену та заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре промийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть верхній жовтий шар лимона на тертці.
Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену та заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре промийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть верхній жовтий шар лимона на тертці.
Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…
Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…
В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…
Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…
Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…
Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…