Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім прожарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи борти, маслом і прожарити на плиті або в духовці приблизно годину.
Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім прожарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи борти, маслом і прожарити на плиті або в духовці приблизно годину.
Будівництво зрубу — це складний процес, який вимагає не тільки досвіду майстрів, а й уважного…
Windows 11 Pro — це сучасна операційна система від Microsoft, яка поєднує зручний інтерфейс, підвищену…
Ventana в іспанській мові: значення, приклади, граматика і вживання Слово ventana — це одне з…
Операція з видалення варикозного розширення вен — це ефективний спосіб покращити якість життя та уникнути…
Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…
Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…