Categories: Цікаво

Як подати порційний салат?

Порційно салати до столу подають у скляних креманках, піалах або високих фужерах – це називається "верін" або "салат-коктейль". Так страви з різнокольорових овочів чи багатошарові виглядають ефектніше. Вони прикрасять новорічний стіл та здивують гостей.

Приготовлений та красиво оформлений салат зазвичай подають на стіл у спеціальному посуді або на великій глибокій страві. Кожен із присутніх бере необхідну порцію салатною ложкою або салатним комплектом зі з'єднаних разом ложки та вилки, якими салат кладуть на порційну тарілку.

Виделку беруть правою рукою, маючи зубчики вниз. Приколюють салат, злегка натискаючи вказівним пальцем на ручку столового приладу та відправляють у рот. Ніж можна використовувати тільки для того, щоб трохи притримати листя і допомогти наколоти їх на вилку. В цьому випадку ніж беруть у праву руку, а вилку в ліву.

admin

Recent Posts

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

1 місяць ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

1 місяць ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

1 місяць ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 місяці ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

2 місяці ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

2 місяці ago