Categories: Цікаво

Як подати порційний салат?

Порційно салати до столу подають у скляних креманках, піалах або високих фужерах – це називається "верін" або "салат-коктейль". Так страви з різнокольорових овочів чи багатошарові виглядають ефектніше. Вони прикрасять новорічний стіл та здивують гостей.

Приготовлений та красиво оформлений салат зазвичай подають на стіл у спеціальному посуді або на великій глибокій страві. Кожен із присутніх бере необхідну порцію салатною ложкою або салатним комплектом зі з'єднаних разом ложки та вилки, якими салат кладуть на порційну тарілку.

Виделку беруть правою рукою, маючи зубчики вниз. Приколюють салат, злегка натискаючи вказівним пальцем на ручку столового приладу та відправляють у рот. Ніж можна використовувати тільки для того, щоб трохи притримати листя і допомогти наколоти їх на вилку. В цьому випадку ніж беруть у праву руку, а вилку в ліву.

admin

Recent Posts

Профессиональные станки для педикюра и косметика: выбор для мастеров

В мире бьюти-индустрии педикюр занимает важное место, ведь уход за ногами требует не только профессиональных…

23 години ago

Як працюють системи димовидалення: основні принципи та переваги

Системи димовидалення — це важливий елемент безпеки в будівлях, який забезпечує видалення диму і небезпечних…

2 дні ago

Заказать доставку WOK в Днепре – вкусные блюда прямо к вам домой

Восточная кухня уже давно завоевала сердца гурманов по всему миру, и блюда в стиле WOK…

6 днів ago

Ремонт телевизоров в Днепре – Профессиональное обслуживание и быстрое восстановление

Современные телевизоры — это не просто устройства для просмотра телепередач, а настоящие мультимедийные центры. Когда…

6 днів ago

Косметика Acnemy: решение для проблемной кожи

Проблемная кожа требует особого ухода, и бренд Acnemy предлагает специализированные средства для борьбы с акне.…

6 днів ago

Проверить домен: как выбрать надёжного регистратора для вашего сайта

В наше время выбор доменного имени и регистратора доменов — важнейший этап при создании сайта.…

6 днів ago