Categories: Цікаво

Як подати порційний салат?

Порційно салати до столу подають у скляних креманках, піалах або високих фужерах – це називається "верін" або "салат-коктейль". Так страви з різнокольорових овочів чи багатошарові виглядають ефектніше. Вони прикрасять новорічний стіл та здивують гостей.

Приготовлений та красиво оформлений салат зазвичай подають на стіл у спеціальному посуді або на великій глибокій страві. Кожен із присутніх бере необхідну порцію салатною ложкою або салатним комплектом зі з'єднаних разом ложки та вилки, якими салат кладуть на порційну тарілку.

Виделку беруть правою рукою, маючи зубчики вниз. Приколюють салат, злегка натискаючи вказівним пальцем на ручку столового приладу та відправляють у рот. Ніж можна використовувати тільки для того, щоб трохи притримати листя і допомогти наколоти їх на вилку. В цьому випадку ніж беруть у праву руку, а вилку в ліву.

admin

Recent Posts

Як вступти до університету США: 7 корисних порад

Мрієте про освіту в Америці, але не знаєте, з чого почати? Процес здається складним, проте…

3 тижні ago

Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?

Mazda 3 — це автомобіль, який поєднує стиль, динаміку та японську надійність. Проте, як і…

1 місяць ago

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

2 місяці ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

2 місяці ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

2 місяці ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

2 місяці ago