Categories: Цікаво

Як працювати з шафою?

Шафа розстоєчна являє собою пристрій для бродіння тіста, оснащується нагрівальним елементом (ТЕНом) та ванною для води. Процес вистоювання тіста відбувається шляхом випаровування води, методом нагрівання, що призводить до бродіння тіста, насичення його вуглекислим газом, збільшення тестозаготівель у розмірах.

Також важливо знати параметри вистоювання. Вона відбувається за температури до 40 градусів. При цьому вологість має становити 80%. Для застосування розстоєчної шафи обов'язковою умовою є наявність системи опалення всередині приміщення.

Найкращими умовами для остаточного вистоювання є температура повітря 35-40 ° С та відносна вологість 75-85%. Залежно від зазначених вище умов тривалість вистоювання коливається від 20 до 120 хв.

admin

Recent Posts

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

4 дні ago

Створення інтернет-магазинів

Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…

1 тиждень ago

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

1 місяць ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

2 місяці ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

2 місяці ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 місяці ago