Categories: Цікаво

Як правильно харчуватися під час сушіння?

Харчування на «сушці» Для забезпечення ефективного виведення продуктів розпаду клітин необхідно активно вживати рідину та клітковину, тому на сушінні часто переважають некрохмалисті овочі, нежирні білкові продукти – пісне м'ясо, риба, сир.

admin

Recent Posts

Улун — чайное сокровище Китая

Китайский улун — это отдельный и один из самых известных видов чая, который занимает промежуточное…

3 дні ago

Ставки на спорт із GG.BET — надійний вибір для шанувальників азарту

Азарт, адреналін та можливість виграти — усе це поєднують ставки на спорт. Для тих, хто…

5 днів ago

Как выбрать суши для большой компании?

Как выбрать суши для большой компании? Бери суши сет меню — не прогадаешь Если людей…

7 днів ago

Бактерії для вигрібних ям – природний спосіб підтримки чистоти та ефективності системи

Автономні каналізаційні системи потребують стабільного функціонування без утворення засмічень і неприємних запахів. Бактерії для вигрібних…

1 тиждень ago

Тайники прошлого: неочевидные места, где раньше хранили деньги

В разные исторические эпохи люди использовали самые необычные способы хранения ценностей и денег. Секретные места…

2 тижні ago

Кокосова вода та її особливості

Кокосова вода – це природний напій, який отримують із молодих зелених кокосів. Вона відома своїми…

3 тижні ago