Categories: Цікаво

Як правильно пропонувати меню?

Класична черговість подачі страв: салати -> закуски -> супи -> основні страви. Перед подачею страв та напоїв гостям переконайтеся, що вони відповідають фотографіям (зовнішній вигляд страви та подача: стейк-ніж, посуд і т. д.).

На першій сторінці меню має бути спеціальна пропозиція страв даного дня, потім перелік фірмових страв, потім список страв у порядку черговості їх подачі: від закусок до напоїв. Закуски та салати розташовуються в меню у відповідність до послідовності їх подачі для відвідувачів.

Меню пропонується у розкритому вигляді на першій сторінці зліва лівої рукою. Якщо за столом однією компанією сидять кілька людей, меню подається старшому їх. При зустрічі відвідувачів, прийомі замовлення та обслуговуванні офіціант повинен дотримуватись прийнятих правил етикету.

admin

Recent Posts

Повнопривідний електромобіль для дітей: що потрібно знати батькам

Серед різноманіття дитячих транспортних засобів повнопривідні електромобілі посідають особливе місце. Вони не лише дарують радість…

10 години ago

Піч з водяним контуром для обігріву усього будинку, тепло у кожній кімнаті без зайвих витрат.

Уявіть собі: за вікном – мороз і заметіль, а у вас вдома тепло, як навесні.…

2 дні ago

Пассажирские перевозки из Украины в Европу: советы по выбору лучшего перевозчика

При планировании поездки из Украины в Европу правильный выбор перевозчика — залог спокойного и безопасного…

1 тиждень ago

Прокси в Украине: почему стоит выбрать StableProxy

Первый шаг к обеспечению безопасного и конфиденциального доступа в интернет — покупка украинских прокси. На…

1 тиждень ago

TabaccoSvit — ваш интернет-магазин табака и аксессуаров

Покупка табачной продукции онлайн становится все более популярной — это удобно, быстро и дает доступ…

2 тижні ago

Боротьба з акне, викликаним тренуваннями: косметологічний підхід

Активний спосіб життя та регулярні тренування — це шлях до здоров’я, підтягнутого тіла і психологічного…

2 тижні ago