По 3 капсули 2 рази на день до або під час їжі, запивати теплою водою. Незважаючи на загальновизнану корисність олії із насіння чорного кмину існують рекомендації до обмеження його застосування.
Як правильно пити олію чорного кмину до їди чи після?
Зміст:
Випивайте після їжі тричі на день. Якщо вам потрібно позбавитися головного болю, нанесіть масло навколо носа та очей. Масло чорного кмину для схуднення підходить всім.
Чим корисний чорний кмин у капсулах?
Чорний кмин має виражену бактерицидну та антисептичну дію. За рахунок своїх противірусних властивостей добре лікує нежить, застуду, бронхіт та інші запальні процеси. Допомагає при дисбактеріозі. Знижує рівень холестерину у крові.
Чим небезпечний чорний кмин?
Прийом чорного кмину та його олії всередину протипоказаний дітям, людям з хронічними хворобами шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка 12-палої кишки), з індивідуальною непереносимістю та схильністю до алергічних реакцій, а також вагітним.
Як пити Альхадая?
Дорослим приймати по 3 капсули, 1-2 рази на день, за півгодини до їди. Alhadaya Олія чорного кмину не можна приймати пізніше 6 годин вечора, оскільки прийом препарату увечері може стати причиною безсоння.
Чи можна приймати олію чорного кмину натще?
діти, починаючи з 6-річного віку, можуть пити на добу не більше половини чайної ложки засобу; для дорослих передбачено щоденний дворазовий прийом натщесерце по чайній ложці і перед вечерею – тільки на голодний шлунок у такому ж дозуванні.
Які хвороби лікує чорний кмин?
У давнину насіння та олія чорного кмину використовували для лікування головного та зубного болю, нежиті, кашлю та інших інфекцій носоглотки, при астмі та артритах, для позбавлення від паразитів. Крім того, порошком та олією лікували кон'юнктивіти. У Єгипті досі цю олію називають «золотом фараонів».
Скільки часу треба пити чорний кмин?
Олію можна запивати медовою водою або соком з моркви. Як правило, курс прийому триває 3-4 місяці, після чого необхідно зробити перерву. Вживання насіння чорного кмину ефективно у боротьбі із зайвою вагою. Їх можна просто жувати або вживати усередину у вигляді олії після їжі, що сприяє травленню.