Categories: Цікаво

Як правильно смажити картоплю із закритою кришкою чи без?

Під кришкою значно простіше посмажити картоплю дійсно смачно, не пересушивши і не перетворивши її на парено-варену. Спробуйте! Очищаємо картоплю, споліскуємо її під проточною водою і не кладемо її в каструльку з водою, а обсушуємо паперовими рушниками.Oct 23, 2008

Чи потрібно закривати кришкою картоплю?

Насправді під кришкою картопля пропарюється, розвалюється і стає на вигляд вареною. Закрити кришку можна тільки в кінці приготування, щоб не залишилося погано просмажених ділянок. Щоб смажена картопля приготувалася смачною, потрібно дотриматися ще кількох правил.

Коли Солити смажену картоплю на початку чи наприкінці?

Смажений картопля потрібна солити в самому кінці смаження.

Як часто треба заважати картоплю під час смаження?

Не варто занадто часто заважати картоплю: в ідеалі за весь час смаження її потрібно перемішати лише 3—4 рази. Смажити картоплю потрібно на помірному вогні. Солити смажену картоплю потрібно за 3-5 хвилин до готовності.

У чому різниця смажити з чи кришкою?

Обсмажування м'яса, птиці та риби до скоринки. Якщо накрити сковороду кришкою, Корочка розм'якшиться, а продукт пустить сік. Цього ми допустити не можемо. Тому якщо продукт неможливо прожарити на сковороді повністю, краще довести його до готовності в духовці – так і скоринка буде на місці, і соки не втечуть.

Чи можна варити картоплю із відкритою кришкою?

Довести до кипіння картоплю потрібно на сильному вогні під закритою кришкою. Потім потрібно зменшити полум'я і відкрити кришку. Якщо є спеціальний отвір, то можна, можливо не знімати кришку. Якщо варити картопля без кришки, вода швидко википить, картопля сильно розвариться і втратить частину корисних вітамінів.

Навіщо закривати сковороду кришкою?

Кришка захищає продукт від впливу кисню і як наслідок, не потрібного займання, при якому може утворитися горіла скоринка.

Як правильно солити картоплю при варінні?

Очищений варений картопля Якщо покласти сіль у холодну воду разом з картоплеюто сіль погано розчиниться, до того ж і картопля може розваритися. Тому варений очищену картоплю потрібно солити через 5-7 хвилин після того, як закипить вода.

admin

Recent Posts

UKR PARTS — надежный выбор для тех, кто хочет купить моторное масло Zic в Украине

Качественное моторное масло — это не просто расходный материал, а ключевой элемент, обеспечивающий долговечность, стабильную…

3 дні ago

Acnemy: Пока, акне! Выбираем некомедогенную косметику

Acnemy — это современный бренд, созданный специально для кожи, склонной к высыпаниям. Это не просто…

4 дні ago

Пам’ятник під замовлення: чи варто платити більше?

Вибір надгробного пам’ятника — це глибоко особисте рішення, яке не хочеться приймати поспіхом. Коли з’являється…

6 днів ago

Гаджети, що підкреслюють стиль: аксесуари для смартфонів на NeedOriginal.com

У сучасному світі смартфон — це не просто засіб зв’язку. Це особистий помічник, інструмент для…

6 днів ago

Ножи для агротехники от «Харвест Агро Груп»: когда каждая деталь играет роль

Современное сельское хозяйство — это высокотехнологичная отрасль, где успех зависит не только от машин, но…

1 тиждень ago

Рейтинг капперов: что это такое

Капперы позиционируют себя специалистами, которые прогнозируют итоги спортивных встреч. Одни утверждают, что знают, как достичь…

2 тижні ago