Categories: Цікаво

Як правильно солити картоплю при варінні?

Коли солити варений картопля? Варений картопля потрібна солити відразу після закипання води.

Залийте бульби холодною водою так, щоб вона повністю їх покривала. Потім посоліть: приблизно ½ столової ложки солі на 1 л води. Але можна покласти й більше: картопля візьме стільки солі, скільки потрібно.

Через 5-10 хвилин після закипання солимо картоплю. Сіль взаємодіє з крохмалем та ущільнює структуру картоплі. Тому картоплю для пюре краще солити у середині приготування.

admin

Recent Posts

Особливий дизайн дворівневої квартири Farby apartment: унікальні рішення для сучасного життя

Особливий дизайн дворівневої квартири Farby apartment — це витвір мистецтва, який поєднує естетику, комфорт і…

8 години ago

Как использовать генератор биндов в CS для улучшения игрового опыта

CS — это не просто игра, это целый мир, где успех часто зависит от мелочей.…

2 дні ago

Гобеленовые наволочки: изысканный акцент в вашем интерьере

Гобеленовые наволочки – это не просто практичный элемент текстиля, но и стильный аксессуар, который способен…

2 дні ago

Идеи для фотосессии с мотоциклом: как поймать кадр, полный драйва и свободы

Мотоцикл сам по себе — символ свободы, скорости и духа бунтарства, который подкупает своей уникальностью.…

5 днів ago

Топ-10 аксессуаров для любителей активного отдыха

Активный отдых — классная возможность испытать адреналин, почувствовать свободу и, конечно, покрасоваться с модными аксессуарами.…

5 днів ago

Годинники Jacob & Co майстерність та інновації в кожній деталі

Годинники Jacob & Co — це втілення розкоші, мистецтва та інновацій. Бренд, заснований у Нью-Йорку…

1 тиждень ago