Categories: Цікаво

Як правильно солити картоплю при варінні?

Коли солити варений картопля? Варений картопля потрібна солити відразу після закипання води.

Залийте бульби холодною водою так, щоб вона повністю їх покривала. Потім посоліть: приблизно ½ столової ложки солі на 1 л води. Але можна покласти й більше: картопля візьме стільки солі, скільки потрібно.

Через 5-10 хвилин після закипання солимо картоплю. Сіль взаємодіє з крохмалем та ущільнює структуру картоплі. Тому картоплю для пюре краще солити у середині приготування.

admin

Recent Posts

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

2 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

2 тижні ago

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор Якщо вам потрібна папка реєстратор,…

3 тижні ago

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися Поїздка…

3 тижні ago

Производитель весов — оборудование для вашего бизнеса

Современные предприятия — от магазинов до крупных промышленных комплексов — нуждаются в точных и надежных…

3 тижні ago