Categories: Цікаво

Як правильно солити картоплю при варінні?

Коли солити варений картопля? Варений картопля потрібна солити відразу після закипання води.

Залийте бульби холодною водою так, щоб вона повністю їх покривала. Потім посоліть: приблизно ½ столової ложки солі на 1 л води. Але можна покласти й більше: картопля візьме стільки солі, скільки потрібно.

Через 5-10 хвилин після закипання солимо картоплю. Сіль взаємодіє з крохмалем та ущільнює структуру картоплі. Тому картоплю для пюре краще солити у середині приготування.

admin

Recent Posts

Піч з водяним контуром для обігріву усього будинку, тепло у кожній кімнаті без зайвих витрат.

Уявіть собі: за вікном – мороз і заметіль, а у вас вдома тепло, як навесні.…

2 дні ago

Пассажирские перевозки из Украины в Европу: советы по выбору лучшего перевозчика

При планировании поездки из Украины в Европу правильный выбор перевозчика — залог спокойного и безопасного…

1 тиждень ago

Прокси в Украине: почему стоит выбрать StableProxy

Первый шаг к обеспечению безопасного и конфиденциального доступа в интернет — покупка украинских прокси. На…

1 тиждень ago

TabaccoSvit — ваш интернет-магазин табака и аксессуаров

Покупка табачной продукции онлайн становится все более популярной — это удобно, быстро и дает доступ…

2 тижні ago

Боротьба з акне, викликаним тренуваннями: косметологічний підхід

Активний спосіб життя та регулярні тренування — це шлях до здоров’я, підтягнутого тіла і психологічного…

2 тижні ago

Надёжная кибербезопасность для бизнеса: современные решения от IITD

В мире, где большая часть бизнес-операций переместилась в цифровую плоскость, защита корпоративных данных становится не…

2 тижні ago