Categories: Цікаво

Як правильно відокремити сало від м'яса

Як правильно обробити свиню?

За класичною схемою напівтуша поділяється на:

  1. передні ноги – лопатка та кермо окремо;
  2. задні ноги – стегенця;
  3. сало та шпиг;
  4. грудинка;
  5. корейка.

Як правильно обробити чверть свині?

Підрізаємо їх ножем, проштовхуючи його вздовж ребер по всій їх довжині. Проштовхуємо ніж углиб. Не намагайтеся особливо зрізати м'ясо, адже такі ребра можна запекти в духовці, зробити гриль або згасити з овочами. Після того, як ми зняли кісточки, підбираємось до м'яких частин туші.

admin

Recent Posts

Пассажирские перевозки из Украины в Европу: советы по выбору лучшего перевозчика

При планировании поездки из Украины в Европу правильный выбор перевозчика — залог спокойного и безопасного…

4 дні ago

Прокси в Украине: почему стоит выбрать StableProxy

Первый шаг к обеспечению безопасного и конфиденциального доступа в интернет — покупка украинских прокси. На…

5 днів ago

TabaccoSvit — ваш интернет-магазин табака и аксессуаров

Покупка табачной продукции онлайн становится все более популярной — это удобно, быстро и дает доступ…

6 днів ago

Боротьба з акне, викликаним тренуваннями: косметологічний підхід

Активний спосіб життя та регулярні тренування — це шлях до здоров’я, підтягнутого тіла і психологічного…

1 тиждень ago

Надёжная кибербезопасность для бизнеса: современные решения от IITD

В мире, где большая часть бизнес-операций переместилась в цифровую плоскость, защита корпоративных данных становится не…

1 тиждень ago

Чому чоловіки також заслуговують на відпочинок?

У сучасному світі від чоловіків часто очікують бути міцними, невтомними й зібраними. З самого дитинства…

4 тижні ago