Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
- Jira 2025: Углубленный анализ инструментов для управления проектами
- Почему важно выбрать качественный душевой поддон
- Чем характерны современные доводчики дверей
- Почему KinoBar.day считается лучшим сайтом онлайн кино 2024?
- Все о современном онлайн-кинотеатре: как выбрать идеальный ресурс для просмотра фильмов
- ТОП фільмів, які всі обговорюють. Що зараз у тренді?
- Часы для туризма и путешествий
- Високооплачувані професії після 11 класу: як обрати та досягти успіху?
- Корма для щенков и взрослых собак: в чем отличие
- Що врахувати при виборі кейтерингу для дитячого свята?
- Беговые дорожки для квартиры: идеальное решение для домашних тренировок
- Як обрати сітку рабицю для дачі?
- Slotgames: Ліцензоване казино для яскравих емоцій
- Домашние велотренажеры: как выбрать лучший тренажер для эффективных тренировок
- Побутові та адсорбційні осушувачі повітря: комфорт і здоров’я у вашій оселі