Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
- Купити John Deere трактор та купити жатку зернову
- Книга как часть интерьера: эстетика, стиль и индивидуальность
- Почему заземление — это не формальность, а ключевой элемент электробезопасности
- Зварювання оптичного волокна: основи, етапи та технології
- Проблеми з камерою iPhone: що робити, якщо камера перестала працювати?
- Аварійне відкриття дверей в Ужгороді: швидка допомога у непередбачуваних ситуаціях
- Экологичные бумажные стаканы для кофе: стильный и практичный выбор
- Улун — чайное сокровище Китая
- Ставки на спорт із GG.BET — надійний вибір для шанувальників азарту
- Как выбрать суши для большой компании?
- Бактерії для вигрібних ям – природний спосіб підтримки чистоти та ефективності системи
- Тайники прошлого: неочевидные места, где раньше хранили деньги
- Кокосова вода та її особливості
- Персоналізовані блокноти: маркетинговий інструмент, який працює
- Поликарбонатные конструкции для дома и бизнеса: практичность, надежность, комфорт