Categories: Цікаво

Як приготувати ковбасу?

Коптильня накривається кришкою. Після того, як з труби піде димок, потрібно почекати приблизно сорок хвилин, потім кришку знімають і коптять ковбаски ще близько 15 хвилин (загалом процес займає близько двох годин, При температурі приблизно 60-120˚С).

Обсмажуємо нашу ковбасу на повільному вогні протягом 20-30 хвилин, до повної готовності. Готовність можна, можливо перевіритиЯкщо проткнути ковбаски зубочисткою, повинен витікати прозорий сік. Якщо виділяється м'ясний сік каламутний, значить, продовжуємо обсмажування.

Для надання ковбасним виробам особливого апетитного смаку та аромату додають прянощі та спеції. В основному використовуються такі приправи для домашніх ковбас: перець (запашний, чилі, білий, чорний, червоний), гвоздика, мускатний горіх, лавровий лист, коріандр, кардамон, кориця, кмин та інші.

admin

Recent Posts

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

1 день ago

Автоматизація торгівлі: як програмне забезпечення змінює сучасний бізнес

У світі, де швидкість і точність визначають конкурентоздатність, сучасні технології стали справжніми союзниками підприємців. Автоматизація…

5 днів ago

UKR PARTS — надежный выбор для тех, кто хочет купить моторное масло Zic в Украине

Качественное моторное масло — это не просто расходный материал, а ключевой элемент, обеспечивающий долговечность, стабильную…

1 тиждень ago

Acnemy: Пока, акне! Выбираем некомедогенную косметику

Acnemy — это современный бренд, созданный специально для кожи, склонной к высыпаниям. Это не просто…

2 тижні ago

Пам’ятник під замовлення: чи варто платити більше?

Вибір надгробного пам’ятника — це глибоко особисте рішення, яке не хочеться приймати поспіхом. Коли з’являється…

2 тижні ago

Гаджети, що підкреслюють стиль: аксесуари для смартфонів на NeedOriginal.com

У сучасному світі смартфон — це не просто засіб зв’язку. Це особистий помічник, інструмент для…

2 тижні ago