Categories: Цікаво

Як приготувати ковбасу?

Коптильня накривається кришкою. Після того, як з труби піде димок, потрібно почекати приблизно сорок хвилин, потім кришку знімають і коптять ковбаски ще близько 15 хвилин (загалом процес займає близько двох годин, При температурі приблизно 60-120˚С).

Обсмажуємо нашу ковбасу на повільному вогні протягом 20-30 хвилин, до повної готовності. Готовність можна, можливо перевіритиЯкщо проткнути ковбаски зубочисткою, повинен витікати прозорий сік. Якщо виділяється м'ясний сік каламутний, значить, продовжуємо обсмажування.

Для надання ковбасним виробам особливого апетитного смаку та аромату додають прянощі та спеції. В основному використовуються такі приправи для домашніх ковбас: перець (запашний, чилі, білий, чорний, червоний), гвоздика, мускатний горіх, лавровий лист, коріандр, кардамон, кориця, кмин та інші.

admin

Recent Posts

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

1 тиждень ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

1 тиждень ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

1 тиждень ago

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор Якщо вам потрібна папка реєстратор,…

2 тижні ago

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися Поїздка…

2 тижні ago

Производитель весов — оборудование для вашего бизнеса

Современные предприятия — от магазинов до крупных промышленных комплексов — нуждаются в точных и надежных…

3 тижні ago