Categories: Цікаво

Як розм'якшити сушені гриби?

Сушені гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 год. Цей спосіб дозволяє пом'якшити смак грибів у блюді. Потім розмочені грибочки перед варінням необхідно обов'язково добре промити.

Краще заливати гриби холодною водою. Тоді збережуться їх смак та аромат. Але замочування у холодній воді може зайняти набагато більше часу, ніж при замочуванні у теплій воді. Іноді грибам потрібно 1-2 години, щоб розм'якшитися, але якщо ви на це приділите 20-40 хвилин, цього буде достатньо.

Замочіть гриби у гарячій воді та потримайте близько 20 хвилин, накривши серветкою. Після цього видаліть непридатні частини. Якщо гриби здалися вам великими, розріжте їх навпіл. Промийте гриби після замочування.

admin

Recent Posts

Активні навушники 3M Peltor у реальних бойових умовах: комфорт, захист, комунікація

У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…

5 днів ago

Чохли для смартфонів TPU: особливості та причини популярності

Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…

5 днів ago

Купити John Deere трактор та купити жатку зернову

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…

2 тижні ago

Книга как часть интерьера: эстетика, стиль и индивидуальность

Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…

3 тижні ago

Почему заземление — это не формальность, а ключевой элемент электробезопасности

По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…

3 тижні ago

Зварювання оптичного волокна: основи, етапи та технології

У сучасному світі високошвидкісна передача даних є не розкішшю, а необхідністю. Усе більше компаній, підприємств…

3 тижні ago