Categories: Цікаво

Як розм'якшити сушені гриби?

Сушені гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 год. Цей спосіб дозволяє пом'якшити смак грибів у блюді. Потім розмочені грибочки перед варінням необхідно обов'язково добре промити.

Краще заливати гриби холодною водою. Тоді збережуться їх смак та аромат. Але замочування у холодній воді може зайняти набагато більше часу, ніж при замочуванні у теплій воді. Іноді грибам потрібно 1-2 години, щоб розм'якшитися, але якщо ви на це приділите 20-40 хвилин, цього буде достатньо.

Замочіть гриби у гарячій воді та потримайте близько 20 хвилин, накривши серветкою. Після цього видаліть непридатні частини. Якщо гриби здалися вам великими, розріжте їх навпіл. Промийте гриби після замочування.

admin

Recent Posts

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

2 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

2 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

2 тижні ago

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор Якщо вам потрібна папка реєстратор,…

3 тижні ago

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися

Рівне – Варшава – Аеропорт ім. Фредеріка Шопена: Скільки Їхати та Як Краще Добиратися Поїздка…

3 тижні ago

Производитель весов — оборудование для вашего бизнеса

Современные предприятия — от магазинов до крупных промышленных комплексов — нуждаются в точных и надежных…

3 тижні ago