Categories: Цікаво

Як швидко замаринувати імбир у домашніх умовах

Як правильно замаринувати імбир для суші?

Для маринаду додаємо у воду цукор, оцет, сіль та кип'ятимо. Укладаємо нарізані платівки кореня в банку, додаємо скибочку-два сирих очищених буряків. Заливаємо це гарячим маринадом та накриваємо кришкою. Даємо час охолонути, потім ставимо в холодильник.

Як позбутися гіркоти імбиру?

Зацукроване коріння Корінь промивають, очищають від шкірки. Тонко нарізають – завтовшки по 2 мм. Заливають окропом (щоб вона повністю приховувала шматочки), тримають 2 години. Це може прибрати з імбиру гіркоту.

admin

Recent Posts

Де знайти надійні запчастини для Mazda 3 із гарантією якості?

Mazda 3 — це автомобіль, який поєднує стиль, динаміку та японську надійність. Проте, як і…

2 тижні ago

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

3 тижні ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

3 тижні ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

3 тижні ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

1 місяць ago

Створення інтернет-магазинів

Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…

1 місяць ago