Categories: Цікаво

Як швидко замаринувати імбир у домашніх умовах

Як правильно замаринувати імбир для суші?

Для маринаду додаємо у воду цукор, оцет, сіль та кип'ятимо. Укладаємо нарізані платівки кореня в банку, додаємо скибочку-два сирих очищених буряків. Заливаємо це гарячим маринадом та накриваємо кришкою. Даємо час охолонути, потім ставимо в холодильник.

Як позбутися гіркоти імбиру?

Зацукроване коріння Корінь промивають, очищають від шкірки. Тонко нарізають – завтовшки по 2 мм. Заливають окропом (щоб вона повністю приховувала шматочки), тримають 2 години. Це може прибрати з імбиру гіркоту.

admin

Recent Posts

Ventana в іспанській мові: як говорити про вікна і не тільки

Ventana в іспанській мові: значення, приклади, граматика і вживання Слово ventana — це одне з…

20 години ago

Чи можна займатися спортом після операції з видалення варикозу?

Операція з видалення варикозного розширення вен — це ефективний спосіб покращити якість життя та уникнути…

4 дні ago

Освежающие нектары — как выбрать и с чем подавать

Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…

1 тиждень ago

Суши и роллы – прекрасный вариант для праздника

Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…

2 тижні ago

Массаж теплыми травяными мешочками – гармония природы и глубокое восстановление

Массаж теплыми травяными мешочками – это древний метод целительства, сочетающий силу природного тепла, ароматерапии и…

3 тижні ago

Avantis — чохли та зарядні для iPhone та популярні моделі Android, яким довіряють. Стиль, захист і швидкість у кожному аксесуарі

Avantis — мобільні аксесуари, які варто мати кожному: чохли та зарядні для iPhone, що вражаютьСвіт…

3 тижні ago