Categories: Цікаво

Як швидко замаринувати імбир у домашніх умовах

Як правильно замаринувати імбир для суші?

Для маринаду додаємо у воду цукор, оцет, сіль та кип'ятимо. Укладаємо нарізані платівки кореня в банку, додаємо скибочку-два сирих очищених буряків. Заливаємо це гарячим маринадом та накриваємо кришкою. Даємо час охолонути, потім ставимо в холодильник.

Як позбутися гіркоти імбиру?

Зацукроване коріння Корінь промивають, очищають від шкірки. Тонко нарізають – завтовшки по 2 мм. Заливають окропом (щоб вона повністю приховувала шматочки), тримають 2 години. Це може прибрати з імбиру гіркоту.

admin

Recent Posts

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

16 години ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

6 днів ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

3 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

3 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

3 тижні ago

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор

Організація документів без стресу: папка реєстратор — ваш надійний архіватор Якщо вам потрібна папка реєстратор,…

3 тижні ago