У літрі воді розчиняють дві ложки солі та сік із половинки лимона. Курка має пробути у маринаді не менше двох годин. Потім лимонну воду зливають і замочують курку протягом години у звичайній воді.
У літрі воді розчиняють дві ложки солі та сік із половинки лимона. Курка має пробути у маринаді не менше двох годин. Потім лимонну воду зливають і замочують курку протягом години у звичайній воді.
У час, коли енергозбереження стало не лише модним трендом, а життєвою необхідністю, утеплювачі посідають ключове…
У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…
Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…
ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…
Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…
По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…