Categories: Цікаво

Як їсти токпоккі?

Ще одна страва, без якої не можна уявити корейську кухню, – токпоккі, гострі рисові коржі, які іноді подають із сиром або яйцем, шматочками fish cake і овочами. Токпоккі можна купити навинос за пару доларів у стаканчику – від ресторанних не відрізниш.

Основу страви складають ковбаски з рисового борошна “каретток”, які корейці найчастіше купують у вигляді напівфабрикату. Каретток мають нейтральний смак, а тому додати до них можна практично будь-які інгредієнти. Спочатку страва токпоккі мала скоріше кислий смак, проте з часом стала гострою вуличною їжею.

Щоб приготувати Токпоккі, вам знадобиться всього дві-три хвилини:

  1. Викладіть палички і сухий соус у чашку-упаковку;
  2. Залийте гарячою водою до зазначеної лінії;
  3. Перемішайте;
  4. Прогрійте страву в мікрохвильовій печі протягом 3-х хвилин за потужності 700 Вт, або протягом 2-х хвилин за потужності 1000 Вт.
admin

Recent Posts

Чому чоловіки також заслуговують на відпочинок?

У сучасному світі від чоловіків часто очікують бути міцними, невтомними й зібраними. З самого дитинства…

2 тижні ago

DTF-друк у Києві: якісне нанесення дизайну на одяг і текстиль

DTF (Direct to Film) — це інноваційна технологія термопереносу зображень на тканину. Вона дозволяє створювати…

2 тижні ago

DroneHub відкриває доступ до професійного обладнання для відеозйомки з дронів

Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…

3 тижні ago

Покерні столи для клубів і казино: як обрати і не прогадати

Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…

4 тижні ago

Осушители воздуха: комфорт и здоровье в вашем доме

Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…

4 тижні ago

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

1 місяць ago