Промиту квасолю опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини, після відкинути на друшляк і помістити на 3 хвилини в каструлю з крижаною водою. Просушити квасолю, розфасувати по пакетах та заморозити.
Промиту квасолю опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини, після відкинути на друшляк і помістити на 3 хвилини в каструлю з крижаною водою. Просушити квасолю, розфасувати по пакетах та заморозити.
Ventana в іспанській мові: значення, приклади, граматика і вживання Слово ventana — це одне з…
Операція з видалення варикозного розширення вен — це ефективний спосіб покращити якість життя та уникнути…
Жаркое лето — время, когда хочется легкости, свежести и ярких вкусов. Один из приятных способов…
Суши – вкусное блюдо, которое нравится практически всем людям. К его преимуществам относится уникальный вкус…
Массаж теплыми травяными мешочками – это древний метод целительства, сочетающий силу природного тепла, ароматерапии и…
Avantis — мобільні аксесуари, які варто мати кожному: чохли та зарядні для iPhone, що вражаютьСвіт…