Categories: Цікаво

Як зробити правильно заварний крем?

Якщо при приготуванні заварний крем вийшов рідкий і стікає з ложки, не тримає форму, його необхідно загуснути. Можливі причини рідкого заварного крему – Це недостатня кількість борошна або крохмалю. Саме ці інгредієнти є загусником.

Щоб крем не підгорів, вогонь має бути невеликим. Потім додайте|добавляйте| збиті яйця з борошном – і відразу знову перемішайте. Дочекайтеся появи великих бульбашок – це означатиме, що крем закипає.

При кімнатній температурі білковий заварний крем збереже свою форму та текстуру протягом 12 годин; в холодильнику – зможе зберігатись до 3 діб. Заморожувати цей крем не рекомендується, він може розшаруватись.

admin

Recent Posts

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

7 днів ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

7 днів ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

7 днів ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

2 тижні ago

Створення інтернет-магазинів

Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…

3 тижні ago

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 місяці ago