Categories: Цікаво

Як зробити правильно заварний крем?

Якщо при приготуванні заварний крем вийшов рідкий і стікає з ложки, не тримає форму, його необхідно загуснути. Можливі причини рідкого заварного крему – Це недостатня кількість борошна або крохмалю. Саме ці інгредієнти є загусником.

Щоб крем не підгорів, вогонь має бути невеликим. Потім додайте|добавляйте| збиті яйця з борошном – і відразу знову перемішайте. Дочекайтеся появи великих бульбашок – це означатиме, що крем закипає.

При кімнатній температурі білковий заварний крем збереже свою форму та текстуру протягом 12 годин; в холодильнику – зможе зберігатись до 3 діб. Заморожувати цей крем не рекомендується, він може розшаруватись.

admin

Recent Posts

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 дні ago

Терминалы сбора данных: эффективность и автоматизация бизнеса

Современный бизнес невозможно представить без технологий, которые ускоряют процессы и снижают вероятность ошибок. Одним из…

4 дні ago

Кузовные запчасти: как правильно восстановить автомобиль

Внешний облик автомобиля — это его визитная карточка. Но даже самый аккуратный водитель не застрахован…

1 тиждень ago

Пробирки для крови: что нужно знать?

Забор крови — одна из самых распространённых медицинских процедур, требующая правильных инструментов для точной диагностики.…

3 тижні ago

Кюретаж десен: ключ к здоровой улыбке без боли

Кровоточивость десен при чистке зубов, неприятный запах изо рта, подвижность зубов — эти симптомы знакомы…

3 тижні ago

Печать на футболках, одежде и текстиле, с логотипом на заказ, мерч от Futbolok.net.ua

Брендированная одежда давно перестала быть простым элементом корпоративного дресс-кода. Здесь мы имеем дело с мощным…

3 тижні ago