Categories: Цікаво

Як зробити свинину грудинку

Навіщо використовується грудинка свиняча?

Грудинка – копчений м'ясопродукт, близький до бекону, що виготовляється з посоленого грудоребрового відділу туш – яловичої, баранячої або нежирної свинини (беконної або м'ясної вгодованості). Застосовується як інгредієнт для холодних закусок, борщу, горохових та квасоляних супів, грудинку також підсмажують із яєчнею.

Як замаринувати свинячу грудинку для шашлику?

Змішати томатну пасту, мед, соєвий соус та перець. Ретельно перемішати. Викласти грудинку у маринад. Накрити та прибрати в холодильник для маринування.

admin

Recent Posts

Wędzarnie ze stali nierdzewnej – dlaczego warto je wybrać?

Wędzarnie ze stali nierdzewnej to nowoczesne rozwiązanie dla osób ceniących trwałość, higienę i wygodę podczas…

5 днів ago

Онлайн слот Dino Drop: перші кроки в доісторичну пригоду

Онлайн слот дино дроп — це яскравий і динамічний автомат, який переносить гравців у доісторичний…

5 днів ago

Мікродозування червоного мухомора – природна підтримка сну, заряд енергії та відновлення м’язів

В сучасному ритмі життя, фізична активність і продуктивність стають невід’ємною частиною життя, тому питання відновлення…

5 днів ago

Купити трактор в Україні: як обрати надійну техніку для будь-яких завдань

Трактор — це не просто сільськогосподарська машина. Для багатьох фермерів, комунальних служб чи приватних господарств…

2 тижні ago

Створення інтернет-магазинів

Створення інтернет-магазинів під ключ: професійна розробка від експертів Онлайн-продажі сьогодні — це не просто тренд,…

2 тижні ago

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір

Фігурки для декору і сучасний інтер’єр – акценти, що змінюють простір У світі оформлення житлових…

2 місяці ago