Categories: Цікаво

Яка частина свинини найкраще підходить для варіння?

Лопатка грубіше і щільніше шийної частини. Це свиняче м'ясо вимагає тривалого приготування, тому підходить для варіння, гасіння та запікання. Найкраще використовувати лопаткову частину для фаршу, його добре класти в пельмені. З кісткової частини виходить наваристий бульйон.Aug 22, 2021

Якщо варена страва буде дієтичною, беріть філейні частини з невеликою кількістю жиру і варіть довше щоб зробити м'ясо м'якшим. Голова, щоки – присутня велика кількість жиру. Підходять варіння та соління. Можна приготувати холодець, фарширована голова та рулет зі свинячої щоки.

Щоб отримати м'яке та ніжне м'ясо, слід купувати шматки з верхньої частини свинячий туші: вирізка чи спинка. Для фаршу, жаркого, супу і різних варено-тушкованих страв можна купити м'ясо жорсткіше, тобто з нижньої частини туші: лопатка, грудинка, ноги.

Вирізка є найбільш ніжним та соковитим елементом свинячий туші, який можна готувати будь-яким способом, але потрібно врахувати, що при тривалій тепловій обробці м'ясо може стати жорстким. Найкраще виходять з вирізки медальйони та шашлик.

admin

Recent Posts

Чому чоловіки також заслуговують на відпочинок?

У сучасному світі від чоловіків часто очікують бути міцними, невтомними й зібраними. З самого дитинства…

4 дні ago

DTF-друк у Києві: якісне нанесення дизайну на одяг і текстиль

DTF (Direct to Film) — це інноваційна технологія термопереносу зображень на тканину. Вона дозволяє створювати…

4 дні ago

DroneHub відкриває доступ до професійного обладнання для відеозйомки з дронів

Інтернет-магазин DroneHub кардинально змінює ландшафт професійної відеозйомки в Україні, надаючи доступ до найсучаснішого обладнання для…

1 тиждень ago

Покерні столи для клубів і казино: як обрати і не прогадати

Правильний вибір покерного столу — це не лише питання естетики, а й стратегічне рішення для…

2 тижні ago

Осушители воздуха: комфорт и здоровье в вашем доме

Создание комфортного микроклимата в доме — это не только про температуру, но и про оптимальную…

2 тижні ago

Чому робота стоячи — це не мода, а необхідність сучасного офісу

Останніми роками все більше офісів у світі переходять на використання столів для роботи стоячи. І…

4 тижні ago