Традиційно в кулінарії використовується білий цукор-рафінад, отриманий із цукрових буряків. Але для організму будь-якої людини корисніше вживання коричневого цукру з тростини внаслідок вмісту в ньому додаткових цінних інгредієнтів.
Традиційно в кулінарії використовується білий цукор-рафінад, отриманий із цукрових буряків. Але для організму будь-якої людини корисніше вживання коричневого цукру з тростини внаслідок вмісту в ньому додаткових цінних інгредієнтів.
У сучасній війні ефективність солдата напряму залежить від якості спорядження. І коли йдеться про захист…
Сучасний мобільний телефон зазвичай придбавається на 4-5 років. Саме такий ресурс оновлень цього пристрою передбачають…
ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо ви…
Современный интерьер всё чаще становится пространством, где встречаются функциональность и символизм. Оформляя дом, офис или…
По мере того как климат становится всё менее предсказуемым, количество гроз и связанных с ними…
У сучасному світі високошвидкісна передача даних є не розкішшю, а необхідністю. Усе більше компаній, підприємств…